Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vacatures

Werken bij VRBZO

Over ons
Zorg voor veiligheid is de drijfveer van iedere medewerker van VRBZO. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Ons werkveld is breed en we werken samen met tal van organisaties. VRBZO kenmerkt zich als deskundig, daadkrachtig, behulpzaam en is gericht op samenwerken. Zowel binnen onze organisatie als daarbuiten.

Met meer dan 1.100 collega’s – waarvan ruim 700 brandweervrijwilligers – zetten we ons in voor de veiligheid van mensen en bedrijven in onze regio. Zij inspireren ons om te zorgen voor een veilige samenleving. Dag én nacht.

Een impressie van ons werk in 2 minuten:

Het hoofdkantoor van VRBZO staat in Eindhoven. Daarnaast hebben we tientallen locaties, verspreid over de regio Zuidoost-Brabant. Veel van deze locaties zijn brandweerposten, maar we hebben ook een eigen opleidingscentrum in Waalre.

Past VRBZO bij jou?
VRBZO is een aantrekkelijke werkgever. We zijn actief in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Onze cultuur is informeel maar professioneel. Binnen onze organisatie krijg je volop gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Investeren in de professionalisering van onze medewerkers vinden we vanzelfsprekend. Door opleiding en training, maar ook door ‘leren op de werkplek’.

Onze organisatie past bij jou als je:

  • het belangrijk vindt om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de veiligheid van onze regio;
  • je thuis voelt in een organisatie die continu in beweging is;
  • houdt van de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en je ideeën uit te werken;
  • samenwerken een belangrijk én aantrekkelijk aspect van je werk vindt;
  • klantgerichtheid – in de breedste zin van het woord – hoog in het vaandel hebt staan;
  • graag werkt met andere enthousiaste professionals.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
VRBZO werkt met lokale en regionale leveranciers. We bieden onze medewerkers reanimatiecursussen aan, belasten zo min mogelijk het milieu bij operationele inzetten, werken samen met scholen (voor onderzoeken, e.d.), hebben werkervaringsplaatsen en bieden proefplaatsingen (vanuit uitkeringsposities) aan.

Arbeidsvoorwaarden
Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. VRBZO volgt de CAO voor gemeenteambtenaren, de CAR-UWO. Naast je salaris ontvang je een persoonlijk Individueel keuzebudget (IKB) ter hoogte van 17,05% van je salaris. Dit kun je onder andere gebruiken om extra verlof te kopen of om je woon-werkverkeer fiscaal aantrekkelijk te laten vergoeden. Ook kun je het budget laten uitbetalen. Flexibele invulling van je werktijden is geen probleem.