Zoeken:
Begin hoofdinhoud

Lies Janssen is communicatieadviseur.

De afdeling Communicatie is een soort intern adviesbureau. Ik ondersteun als communicatieadviseur op verschillende gebieden en in de vorm van verschillende diensten. Ik help collega’s met communicatievraagstukken, ik geef gevraagd en ongevraagd advies, ik ben sparringpartner en maak communicatieplannen en -middelen. Dat doe ik voor projecten, maar ook voor het reguliere werk. Ik verdiep me in ontwikkelingen binnen het vakgebied en ik volg de ontwikkelingen in de samenleving. Samen met de collega’s van de afdeling kijk ik hoe we die ontwikkelingen kunnen toepassen binnen onze organisatie.

Bij VRBZO verzetten we veel werk om de kans op een crisis zo klein mogelijk te maken, of de gevolgen ervan te beperken. Tijdens een crisis ben ik communicatieadviseur in het Regionaal Operationeel Team (ROT). Tijdens een crisis geef ik communicatieadvies aan het Operationeel Team, bijvoorbeeld tijdens een grote brand, een ongeval of een pandemie.

Waarom VRBZO?

Veiligheid en risico’s zijn dynamisch, we bevinden ons in een samenleving die steeds verandert. Dat zorgt ervoor dat iedere werkdag anders is. De teamgeest op de momenten dat het erom gaat is heel bijzonder. Het is niet altijd even makkelijk, maar iedereen wil maar één ding en dat is samen zo snel mogelijk terug naar de situatie vóór de crisis. En ervoor zorgen dat de gevolgen voor de samenleving minimaal zijn.

Ik zal niet vergeten hoe snel ik me thuis voelde toen ik begon bij VRBZO. Iedereen is bereid om je te helpen en doet zijn best om je wegwijs te maken in de boeiende, maar soms ook ingewikkelde wereld waar wij in werken.

Wat maakt VRBZO bijzonder?

VRBZO is een fijne werkgever en een organisatie waar ik met verschillende onderdelen van het communicatievak bezig kan zijn. Het belangrijkste voor mij is dat ik veel vrijheid voel en verantwoordelijkheid krijg. Dat geeft vertrouwen. en zorgt ervoor dat ik optimaal kan bijdragen aan de doelen van de organisatie. Daarnaast geeft het de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen en mijn ambities waar te maken.

Bedrijfsvoering

Operationeel

Overig

Brandweerprofessional Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

Zorg jij voor de veiligheid van mens en dier in onze regio?

Functie

Brandweerman/-vrouw

Locatie

Eindhoven

Uren

48

Niveau

VMBO

Tactisch adviseur Repressie (36 uur)

Zorg jij voor strategische richtlijnen en beleidsimplementatie binnen Repressie?

Functie

Tactisch adviseur Repressie

Locatie

Eindhoven

Uren

36

Niveau

Hbo, wo

Afdelingshoofd GHOR (32 uur)

Zorg jij voor een visie op GHOR, die netwerken met elkaar verbindt

Functie

Afdelingshoofd

Locatie

Eindhoven

Uren

32

Niveau

hbo

Arboadviseur (24 – 36 uur)

Zorg jij voor de verbinding van collega’s op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Welzijn?

Functie

Arboadviseur

Locatie

Eindhoven

Uren

24-36

Niveau

Mbo+, hbo

HR-adviseur (24 – 36 uur)

Zorg jij voor goed werkgeverschap?

Functie

HR adviseur

Locatie

Eindhoven

Uren

24 - 36 uur

Niveau

Hbo