Begin hoofdinhoud

Lies Janssen is communicatieadviseur.

Lies Janssen

De afdeling Communicatie is een soort intern adviesbureau. Ik ondersteun als communicatieadviseur op verschillende gebieden en in de vorm van verschillende diensten. Ik help collega’s met communicatievraagstukken, ik geef gevraagd en ongevraagd advies, ik ben sparringpartner en maak communicatieplannen en -middelen. Dat doe ik voor projecten, maar ook voor het reguliere werk. Ik verdiep me in ontwikkelingen binnen het vakgebied en ik volg de ontwikkelingen in de samenleving. Samen met de collega’s van de afdeling kijk ik hoe we die ontwikkelingen kunnen toepassen binnen onze organisatie.

Bij VRBZO verzetten we veel werk om de kans op een crisis zo klein mogelijk te maken, of de gevolgen ervan te beperken. Tijdens een crisis ben ik communicatieadviseur in het Regionaal Operationeel Team (ROT). Tijdens een crisis geef ik communicatieadvies aan het Operationeel Team, bijvoorbeeld tijdens een grote brand, een ongeval of een pandemie.

Waarom VRBZO?.

Veiligheid en risico’s zijn dynamisch, we bevinden ons in een samenleving die steeds verandert. Dat zorgt ervoor dat iedere werkdag anders is. De teamgeest op de momenten dat het erom gaat is heel bijzonder. Het is niet altijd even makkelijk, maar iedereen wil maar één ding en dat is samen zo snel mogelijk terug naar de situatie vóór de crisis. En ervoor zorgen dat de gevolgen voor de samenleving minimaal zijn.

Ik zal niet vergeten hoe snel ik me thuis voelde toen ik begon bij VRBZO. Iedereen is bereid om je te helpen en doet zijn best om je wegwijs te maken in de boeiende, maar soms ook ingewikkelde wereld waar wij in werken.

Wat maakt VRBZO bijzonder?.

VRBZO is een fijne werkgever en een organisatie waar ik met verschillende onderdelen van het communicatievak bezig kan zijn. Het belangrijkste voor mij is dat ik veel vrijheid voel en verantwoordelijkheid krijg. Dat geeft vertrouwen. en zorgt ervoor dat ik optimaal kan bijdragen aan de doelen van de organisatie. Daarnaast geeft het de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen en mijn ambities waar te maken.

Bedrijfsvoering

Operationeel

Overig

Brandweerman/-vrouw
Je draagt bij aan onze missie ‘zorg voor veiligheid’, door mensen en dieren in nood te helpen. Je voelt je maatschappelijk verantwoordelijk, je bent fysiek fit en je hebt lef. Jij kunt het verschil maken als onmisbare schakel in een goed geolied team, wanneer het gaat om de veiligheid van een ander!
Incidentbestrijding
Eindhoven
36 uur
MBO
OTO-functionaris / Specialist Crisisbeheersing (32 uur)
Bereid jij de organisatie en de geneeskundige ketenpartners graag voor op hun rol tijdens rampen en crises? Kun je onze medewerkers opleiden? En zorg je voor een oefen- en trainingsprogramma, zodat ze vakbekwaam blijven? Ben jij die creatieve netwerker die afspraken maakt met andere organisaties, om tot goede samenwerking te komen? Dan zijn we op zoek naar jou!
GHOR en Bevolkingszorg
Eindhoven
32 uur
HBO