Jaaroverzicht 2018

Het jaar 2018 stelde ons voor grote uitdagingen. Voor én achter de schermen werd afgelopen jaar hard gewerkt met als overkoepelend doel onze – en jouw – zorg voor veiligheid.
Lees meer

Een veilig 2019!

Ook dit jaar werken we weer vol overgave aan onze én jouw zorg voor veiligheid. Hoe we dat doen? Bekijk onze film. Dan weet je binnen 2 minuten wie we zijn en waar we voor staan!  
Lees meer

Handreiking ‘Veilige leefomgeving’ gepresenteerd

Op 20 november hebben we de handreiking  ‘Veilige  leefomgeving’ gepresenteerd aan gemeenten en veiligheidsregio’s op het Relevant jaarcongres. De handreiking is op initiatief van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) samen met de andere Brabantse veiligheidsregio’s opgesteld. Dit  document  dient  als handreiking voor en als uitnodiging aan gemeenten om samen met de veiligheidsregio te komen tot een  goede ...
Lees meer

Enthousiaste bezoekers op raadsledenfestival

Donderdagavond 13 september hebben we tientallen geïnteresseerde raadsleden mogen verwelkomen op het Raadsledenfestival van VRBZO.
Lees meer

Systeemtest in Zuidoost-Brabant

Is de crisisorganisatie in de regio Zuidoost-Brabant in staat om adequaat op een crisis of ramp te reageren? Dat is dé centrale vraag die binnenkort tijdens een zogenaamde systeemtest beantwoord moet worden.
Lees meer

Tijdsoverzicht raadsledenfestival 13 september

Op 13 september aanstaande organiseren we een festival voor raadsleden. Bekijk het (voorlopige) tijdsoverzicht.
Lees meer

Rob Brons vertrekt als directeur Veiligheidsregio

Na 4 jaar directeur te zijn geweest van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost stopt Rob Brons met zijn functie.
Lees meer

Uitnodiging raadsledenfestival 2018

Donderdag 28 juni zijn de uitnodigingen voor het festival verstuurd naar de griffies van de 21 gemeenten in de regio. Nieuwsgierig? De uitnodiging vind je onder dit bericht. Raadsledenfestival Tijdens het raadsledenfestival maken (nieuwe) raadsleden uit Zuidoost-Brabant kennis met onze werkzaamheden.
Lees meer

Grootschalige stroomuitval in de regio Zuidoost-Brabant

Is de crisisorganisatie in de regio Zuidoost-Brabant in staat om adequaat en volgens de wettelijke eisen te reageren op een crisis?
Lees meer

Zorg voor veiligheid in 2017, ons jaaroverzicht

Als Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) werken we elke dag aan een veilige regio om in te wonen en te werken.
Lees meer