Rob Brons vertrekt als directeur Veiligheidsregio

Na 4 jaar directeur te zijn geweest van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost stopt Rob Brons met zijn functie.

Rob heeft aangegeven tot 1 januari 2019 te willen blijven, zodat het bestuur voldoende ruimte heeft om een geschikte vervanger te zoeken.

Rob licht zijn vertrek toe: “Ik kwam op 15 november 2014 in dienst om onze organisatie naar de volgende fase te leiden. De belangrijkste opdracht die ik had was het uitwerken van de regionalisering en het vorm geven aan de consequenties die voortvloeiden uit de Toekomstvisie Brandweerzorg. Die taak zit er nu op. Ik ben bijna 64 en wil ook meer gaan genieten van de mensen in mijn directe nabijheid. Ik weet nog niet wat de toekomst brengt. Mijn eerstvolgende stap zal er in ieder geval een zijn van een hele andere orde. Over drie weken worden mijn vrouw en ik opa en oma. Een minstens zo belangrijke taak!”

De voorzitter van het Dagelijks Bestuur van VRBZO, de heer Jorritsma, reageert op het vertrek van Rob Brons: “Als bestuur respecteren we het besluit van de directeur. We hebben grote waardering voor het werk dat Rob Brons verrichtte voor VRBZO, vooral in tijden waarin de ene ontwikkeling de andere opvolgde. Rob heeft de organisatie na de periode van regionalisering weer een fase verder gebracht. We beraden ons over de invulling van de vacature die door het vertrek van Rob ontstaat.“

Interessant nieuws? Deel het: