Zoeken:
Begin hoofdinhoud

Petra de Kam is directeur.

VRBZO is een mooie organisatie

die verschillende taken heeft om de samenleving veilig te maken en te houden. Samen met onze netwerkpartners maken we mensen bewust van de risico’s in hun omgeving, zodat ze zich kunnen voorbereiden op mogelijke crises. Wij geven ze antwoord op de vraag: Wat kan ik doen voor mijn eigen veiligheid en die van mijn omgeving? Als het toch misgaat, bestrijden we snel en efficiënt het incident. Onze organisatie doet er toe en levert een onmisbare bijdrage aan de veiligheidsketen. Hoe beter we op elkaar inspelen en samenwerken, hoe beter het resultaat.

In het managementteam van VRBZO stemmen we af over beleid, beheer en bedrijfsvoering. En we toetsen voorstellen die we aan het bestuur in onze regio, de 21 burgemeesters, willen voorleggen. Als eindverantwoordelijke heb ik ook een rol tijdens een crisis. Ik zit in het Regionaal Beleidsteam tijdens crises die meerdere gemeenten treffen. Dit team heeft de leiding, maar bemoeit zich niet met de bestrijding van crises ter plaatse. We zetten de grote lijnen uit en beslissen over risicosituaties en bijvoorbeeld evacuaties.

Waarom VRBZO?

Ik heb de nodige ervaring opgedaan bij overheidsorganisaties (gemeente, politie, brandweer) en in verschillende managementfuncties. Toen werd ik benaderd voor deze functie. Het leek me een heel uitdagende job, omdat de wereld van veiligheid heel erg in ontwikkeling is. Dat vraagt ook om doorontwikkeling van de organisatie. Uiteindelijk blijkt de wereld van veiligheidsregio’s nog dynamischer dan ik van te voren gedacht had. De fase waarin deze organisatie zat toen ik hier kwam werken, trok mij heel erg aan. Ik hou van veranderingsprocessen en de kennis en ervaring die ik hierin heb, komen goed van pas.

Wat maakt VRBZO bijzonder?

Het werkterrein van veiligheid en brandweer brengt me in contact met collega’s die passie hebben voor het vak. Ze hebben veel kennis in huis, willen iets betekenen voor hun omgeving en hebben plezier in hun werk. We hebben nu duidelijk voor ogen waar we naar toe werken als organisatie. Ik zie dat collega’s blij zijn met deze duidelijke visie en bijna met nieuwe energie aan de slag gaan.  Ik ben iemand die graag resultaat boekt. Samen zetten we enorme stappen en daar ben ik trots op. Dat ik dat met deze mooie club van betrokken collega’s kan doen zal me altijd bijblijven.

Bedrijfsvoering

Operationeel

Overig

Applicatiebeheerder – specialisatie Elektronische Leer Omgeving (ELO) (24uur)

Zorg jij voor een goede ondersteuning van het (digitale) onderwijsproces?
Functie
Applicatiebeheerder - specialisatie Elektronische Leer Omgeving
Locatie
Eindhoven
Uren
24
Niveau
MBO

Administratief medewerker (18 uur)

Voel jij je het best op je plek als ondersteuner, zodat je collega’s de brandweeropleidingen kunnen organiseren en faciliteren?
Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons energieke team
Functie
Administratief medewerker (18 uur)
Locatie
Eindhoven
Uren
18
Niveau
MBO

Specialist Trainen & Oefenen (26 – 36 uur)

Zorg jij dat jouw repressieve collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen?


Functie
Specialist Trainen & Oefenen (26 - 36 uur)
Locatie
Eindhoven
Uren
26 - 36 uur
Niveau
MBO

Adviseur Auditor Interne Controle (18 – 36 uur per week)

Mogelijk voor zowel voltijd als voor deeltijd afhankelijk van de belangstelling
Bij deeltijd zijn we op zoek naar 2 collega’s
Functie
Adviseur Auditor Interne Controle
Locatie
Eindhoven
Uren
36 uur
Niveau
HBO

Administratief medewerker Naleving

(Dit betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar)

Zorg jij voor administratieve ondersteuning?
Functie
Administratief medewerker Naleving
Locatie
Eindhoven
Uren
36 uur
Niveau
MBO